Borrelen |
Bij Café van Wegen kunt u ook terecht voor een lekker borrelhapje. Maak een keuze uit onze gevarieerde en wisselende borrelkaart. Borrelhapjes zijn bij ons al te bestellen vanaf € 3,-. |
Speciaalbieren |
De Leckere, Paulus |
Krachtig lichtblond abdijbier. Een meergranen bier met een volle, fris fruitige smaak, zoetig en met stevige hopnuances. |
Brugse Zot |
Brugse Zot is een heerlijk goudblond bier dat wordt vervaardigd volgens een unieke receptuur en met respect voor traditie. |
Duvel |
Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. |
Affligem Blonde |
Natuurlijke carbonatatie en een zorgvuldig evenwichtig aroma van versgebakken brood, banaan, specerijen, citrus en vanilleaccenten. |
Affligem Double |
De mooie complexe smaken vloeien over van kruidnagel, specerijen, anijs, rozijn, melasse en banaan in een fruitachtige karamelsmaak. |
Affligem Tripel |
Een aroma van versgebakken brood gevolgd door rijpe boomgaardvruchten en noten. Het hop zorgt voor een lichte toets van peper en citrus. |
Lindemans Kriek |
Kriekenlambiek of kortweg kriek is een Belgische biersoort van spontane gisting met zure kersen (in Vlaanderen “krieken” genoemd). |
Jopen Extra Stout |
Jopen Extra Stout heeft een gebrande bittere smaak die doet denken aan espressokoffie en pure chocolade. Jopen Extra Stout combineert erg goed met oesters. |
Amstel 0,0 |
Amstel 0.0 is het antwoord op de sterk groeiende vraag naar echt alcoholvrij bier. Een geheel alcoholvrij bier met de vertrouwde smaak van Amstel. |
Koffie & Thee |
Dilmah Thee |
Boot cappuccino (Golden Box) |
Boot espresso (Golden Box) |
Boot koffie (Golden Box) |
Wijnen |
Wijn van de maand |
Naast de wijnen die standaard in ons assortiment zitten hebben wij ook wisselende wijnen. Onze wisselende wijnen zijn bijvoorbeeld goede seizoenswijnen, nieuwe wijnen of echte klassiekers. Benieuwd naar de wijn van deze maand? Kom snel bij ons langs. |
Portillo Sauvignon Blanc |
De wijngaarden van El Portillo beslaan 68 hectare, en liggen in een rotsachtige omgeving, aan de voet van het Andesgebergte op ± 1200 meter hoogte.De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is 30 jaar. De druiven voor deze wijn worden 100% met de hand geplukt. De wijngaarden profiteren door het zonnige weer overdag en de verkoeling uit de Andes in de nacht. |
Saint Martin Reserve Chardonnay |
De wijngaarden liggen in de Pays d’Oc in de streken: Languedoc en Roussillon, langs de 200 km kust. De bodem is een combinatie van limestone, klei en zand. Door de combinatie van het Mediterrane klimaat en de bodem zijn de wijnen van Saint Martin altijd hoog van kwaliteit, perfect als huisselectie! |
Val de Vid Condesa Eylo Rueda Verdejo |
Het Rueda gebied heeft de afgelopen jaren een enorme vooruitgang geboekt en is een goed voorbeeld van de groei die we de afgelopen jaren hebben gezien in de Spaanse wijnindustrie. Van oudsher stond Rueda bekend om haar geoxideerde sherryachtige wijnen gemaakt van de lokale Verdejo druivensoort. |
Zenato Pinot Grigio delle Venezie |
De wijngaarden liggen tegen de heuvels rondom het Gardameer waarvan de bodem droog en de temperatuur tamelijk laag is. Kiezels en keien beheersen het beeld en zorgen voor een bodemstruktuur die een perfecte afwatering garandeert. |
Cinsault-Syrah |
Streek van Corbières. Rosé uit afgetapt sap van gekneusde druiven, na kort schilcontact en zonder enige persing. |
Vinho do Porto Graham's Port |
Robijnrode Ruby Port met verleidelijke fruitgeuren van zwart en rood fruit en een rijkelijke mondvulling. Een lange en intense afdronk. |
Nero d’Avola Sicilia IGT |
De wijngaarden liggen op de heuvels van het gebied Riesi, tussen Ragusa en Agrigento, op het noordelijke Gela-vlak. De oogst vindt normaal gesproken plaats tussen het tweede deel van september en begin oktober. |
Cava Brut Clos Amador |
De wijngaarden zijn gelegen in Baix Penedès en Central Penedès op een gemiddelde hoogte van 250 meter boven zeeniveau. Penedès ligt grotendeels in het zuidelijke deel van het district Barcelona. De bodem is diep en heeft een gemiddelde capaciteit voor het vasthouden van water. De druiven worden handmatig geoogst met een opbrengst van 12.000 kilo per hectare. |
