Borrelen in Utrecht? Kom eens langs bij Cafe van Wegen!

Café van Wegen is dankzij de centrale ligging en het uitgebreide drankassortiment de perfecte locatie om te borrelen in Utrecht. Tijdens het borrelen kunt u in Café van Wegen genieten van de verschillende speciaalbieren en onze wijnkaart. Onze kaarten zijn zorgvuldig samengesteld zodat u kunt genieten van bijzondere speciaalbieren en wijnen als u aan het borrelen bent.

In ons authentieke café is iedereen welkom. Onze vaste gasten variëren dan ook van loodgieter tot advocaat en van journalist tot de burgemeester. In ons traditionele café wordt er geen muziek op de achtergrond gedraaid. Bij ons kunt u terecht voor een goed gesprek of een sterke discussie. Kom eens langs als u wilt borrelen in Utrecht.

*Vanaf 1 Juli 2020 is ons terras open!

Borrelhappen

We kennen allemaal de portie gemengde nootjes en het worst-kaas scenario, maar we snijden ook graag een ossenworst voor u aan. Warm kan ook. Een portie bitterballen of gehaktballetjes kan ook uiteraard. Heeft u iets te vieren. Dan kunt u die geheel naar eigen wens invullen.

Worstkaas-scenario
Jenever cafe van wegen

Jenevers

Bij café van Wegen drinkt de gast graag een jenever op zijn tijd.
U heeft verschillende keuzes in zowel de categorie jong en oud.

Zowel de jenevers van Wynand Fockink en Zuidam zijn ruim gesorteerd.

Bieren & wijnen

Onze bar beschikt over drie tapbieren waarvan een wisseltap met bieren van het seizoen. Geniet van een perfect getapt Amstelpilsje of een smaakvolle Brand Weizen.
Liever iets speciaals ? Laat u informeren en verrassen van Afflichem Blond tot Straffe Hendrik Heritage.

Voor de wijnliefhebbers hebben we zeven open wijnen die per glas verkrijgbaar zijn. Op aanvraag als u iets te vieren heeft een prachtige cava Clos Amador..Een heerlijke mousserende wijn uit de Spaanse Penedes.

Heerlijk borrelen bij Cafe van Wegen in Utrecht

Het ambacht van kastelein zit al generaties in de familie en is met de paplepel ingegoten. Altijd netjes gekleed en vriendelijk en de kastelein tapt hier een biertje zoals hij dit behoort te doen: perfect. Dit staat haaks op de horeca van tegenwoordig die steeds meer overgenomen wordt door trendy, snelle mannen. Onze kastelein neemt graag de tijd voor u.

De rijke geschiedenis van Café van Wegen, dat sinds 1883 bestaat, is zeer goed voelbaar als u naar binnen loopt. Het interieur uit de jaren 50, de biljarttafel en fraaie toog nemen u mee terug in de tijd. Het café is niet erg groot maar wel heel knus, de indeling van de tafels, de biljarttafel en de toog maken dat de bezoekers heel snel met elkaar in contact komen, zo ontmoet u snel nieuwe mensen als u komt borrelen in Utrecht.

Heeft u interesse om te borrelen in Utrecht bij Cafe van Wegen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Borrelen-in-utrecht-Cafe-van-wegen-foto-9
Bedrijfsfeest-utrecht-cafe-van-wegen-1

Bedrijfsfeest in Utrecht? Dit kan bij Cafe van Wegen!

Een bedrijfsfeest is uitstekend mogelijk bij Café van Wegen in Utrecht. In een authentiek café met een uitstekende kastelein is de borrel altijd erg gezellig. U kunt genieten van de vele verschillende speciaalbieren en onze wijnkaart. Onze kaarten zijn zorgvuldig samengesteld zodat u kunt genieten van top kwaliteit speciaal bieren en wijnen als u aan het borrelen bent. Daarnaast verzorgen wij uiteraard lekkere borrelhapjes zodat uw bedrijfsfeest niks tekort komt.

Met een geheel eigen stijl en huiskamersfeer is Café van Wegen de ideale en centrale locatie om uw eigen feestje te vieren. Heeft u iets te vieren? proosten doet u in Café van Wegen! Het voordeel van onze huiskamercafé is dat het ook met een klein aantal personen bij ons al intiem en gezellig is.

Dus bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest in Utrecht? Neem contact op! 

cafevanwegenlogo

Gezellig borrelen in Utrecht - al sinds 1883